HBAS smsgrupp Årsmötet bestämde att viktig medlemsinformation i första hand skall förmedlas via smsgrupp HBA Sydskyttarna (Supertext).

Här informerar vi om träningar och träffar, om medlemsbeställning av profilkläder, pilbågar och pilar. Här kan vi ställa en fråga eller meddela varandra något. Det är därmed var medlems skyldighet att meddela admin/styrelsen ert mobilnr och att ni önskar ta del av smsgruppen. Supertext finns som app, då får du avisering i appen istället för ett nytt sms varje gång någon skriver.

Det är väldigt enkelt. Ladda ned appen gratis. SMSgrupp fungerar som en privat chat där du når alla i gruppen med ett enda SMS och allas svar går till alla. Du behöver inte installera något och det fungerar direkt i alla mobiler, även för de som inte har en smartphone.

Hur tar jag bort mig själv från en grupp? * Om du skickar /stopp till gruppen du vill gå ur så kommer du att tas bort. Vill du gå med i gruppen igen så skicka /start så kommer du läggas till igen i den gruppen.

Jag ska på utlandssemester, hur pausar jag gruppen? * Skicka /tyst till gruppen för att tillfälligt sluta få meddelanden, skick /tyst igen för att börja ta emot meddelanden igen.

Här på hemsidan och på vår FB lägger vi endast upp inbjudan till större event, träningar mm. Här annonseras inte om andra medlemsträningar och träffar. Så är du medlem, meddela oss då att du önskar bli med i föreningens smsgrupp. Ni når styrelsen via email, sydskyttarna@gmail.com